Current Job Opening

Administration

Stagiaire Administratie

De L’Europe is per januari 2017 op zoek naar een Stagiaire Administratie. Als Stagiaire Administratie ben je verantwoordelijk voor met name de administratieve uitvoering voor het realiseren van een betrouwbare en waarheidsgetrouwe financiële administratie en verslaglegging, conform hotel richtlijnen. Het is een brede stageplaats met taken op het gebied van crediteuren- en debiteuren administratie en Food & Beverage Cost Controling. ...

Stagiaire Administratie

De L’Europe is per januari 2017 op zoek naar een Stagiaire Administratie. Als Stagiaire Administratie ben je verantwoordelijk voor met name de administratieve uitvoering voor het realiseren van een betrouwbare en waarheidsgetrouwe financiële administratie en verslaglegging, conform hotel richtlijnen. Het is een brede stageplaats met taken op het gebied van crediteuren- en debiteuren administratie en Food & Beverage Cost Controling.

 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Stagiaire Administratie:

1. Assisteren en ondersteunen van de financiële afdeling op alle voorkomende taken en werkzaamheden.

2. Assisteren bij de bewaking van een optimale hantering van het prijsbeleid.

 • Ondersteunen bij het uitvoeren van menu engineering en bepalen van de verkoopprijzen.
 • Bewaken van voorraadposities; periodiek uitvoeren van afdelingsinventarisaties en spot checks.
 • Bijhouden van het kassasysteem; invoeren van prijswijzigingen en het aanmaken van nieuwe knoppen in de kassa.

3. Assisteren bij het bewaken en beheren van openstaande saldi

 • Telefonisch te woord staan van gasten en leveranciers in verband met betalingen.
 • Opstellen en versturen van rekeningen aan gasten en toezien op een tijdige betaling.
 • Eventueel aanmaningen versturen, bij achterstallige betaling het incassotraject starten.

 

 Functie eisen:
 Opleidingsniveau Stagiaire Administratie:

 • MBO+/HBO niveau

Overige voor Stagiaire Administratie:

 • Affiniteit met Horeca
 • Vloeiend in Nederlandse en Engelse taal

De L'Europe biedt de volgende voorwaarden:

 • Stagevergoeding
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Erkend leerbedrijf bij SBB
 • Verschillende personeelskortingen 

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L'Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L'Europe tot de top van Amsterdam's beste hotels. Als Stagiaire Administratie werken bij De L'Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor een Stagiaire Administratie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.  

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Stagiaire Administratie deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Group & Events

Maintenance

Spa

Housekeeping

Room Attendant

Are you the new Room Attendant? For at De L' Europe is Jaquet & De Groot looking for an enthusiastic and hard-working colleague. As a Room Attendant you are responsible for making guest rooms and stay ready for provision of cleaning services. Work location is De L'Europe, employment is at Jaquet & De Groot.- Making the beds, changing linens, cleaning of furniture, doors, windows and frames, fabrics and vacuuming of rooms, corridors, eleva...

Room AttendantAre you the new Room Attendant? For at De L' Europe is Jaquet & De Groot looking for an enthusiastic and hard-working colleague. As a Room Attendant you are responsible for making guest rooms and stay ready for provision of cleaning services. Work location is De L'Europe, employment is at Jaquet & De Groot.

- Making the beds, changing linens, cleaning of furniture, doors, windows and frames, fabrics and vacuuming of rooms, corridors, elevators, Housekeeping storage rooms and its own equipment and mopping floors.
- Providing a correct presentation of guest rooms, corridors, elevators, housekeeping storage rooms and own equipment.
- Disposal of waste / packaging according to the Green Key guidelines.
- Performing periodic cleaning as descaling shower cubicles, etc. according to the agreed progamme.
- Checking technical provisions, identifying and reporting defects to the supervisor.
- Compliance with the regulations of health and safety, haccp and work and presentation methods as described in the housekeeping procedures and agreement with the facility service.
- Perform other reasonable duties requested by the supervisor.
- Mention of security irregularities.
- Maintaining a friendliness and a cleanliness culture.

Education for Room Attendant:
- Completed secondary education completed with cleaning and / or hotel training / courses.

Experience Room Attendant:
- Cleaning Experience in the hotel industry is a must.

Other for Room Attendant:
- Good command of Dutch and English.

Originally built in 1896, De L'Europe is located in the heart of Amsterdam overlooking the beautiful Amstel River and in the shadow of the historic Munt Tower. Synonymous with refined taste and classical elegance, De L'Europe is acknowledged as one of Amsterdam's finest hotels. Working as Room Attendant at De L'Europe, means working at one of the best Leading Hotels of the World. We offer a dynamic work environment and we are always aiming for improvement and perfection. This creates for the position Room Attendant many opportunities for personal development, innovation and growth.

Are you the talent that can bring our level of service to the top and would you like to work as a Room Attendant in a young and motivated team? Please send your CV and maybe we can welcome you soon in our team.

Apply

Medewerker Linnenkamer

Bij De L'Europe zoeken wij een nieuwe collega voor de verwerking van het linnen goed, voor 20 uur per week. Als Medewerker Linnenkamer ben je mede verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en het uitgeven van linnengoed, dekens, spreien en bedrijfskleding.Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:Beheren van de linnenkamer met eigen en gehuurd linnengoed.Gereed maken van ontvangen vuil goed, gastenwas en bedrijfskleding voor aanleverin...

Medewerker Linnenkamer

Bij De L'Europe zoeken wij een nieuwe collega voor de verwerking van het linnen goed, voor 20 uur per week. Als Medewerker Linnenkamer ben je mede verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en het uitgeven van linnengoed, dekens, spreien en bedrijfskleding.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

 • Beheren van de linnenkamer met eigen en gehuurd linnengoed.
 • Gereed maken van ontvangen vuil goed, gastenwas en bedrijfskleding voor aanlevering aan externe wasserij of voorwassen in eigen beheer.
 • Controleren van ontvangen schoon goed: Melden van ontbrekende stukken.
 • Uitgeven van linnengoed aan de diverse interne afdelingen; laten bezorgen van schone gastenwas of stoomgoed.
 • Signaleren van noodzakelijke voorraadaanvullingen bij leidinggevende.

Kan jij goed wassen en strijken met behulp van een wasmachine, wasdroger en strijkijzer?

Ben jij handig in het uitvoeren van kleine reparaties aan bedrijfskleding en kleding van onze gasten?

Overige werkzaamheden:

 • Bijhouden van inkomend en uitgaand goed.
 • Op orde houden van eigen werkomgeving.
 • Op peil houden van de werkvoorraden middels maandelijkse inventarisatie.

Vaardigheden:

 • Zelfstandig, flexibel, servicegericht, verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie eisen:

 • Enige jaren in een soortgelijke functie.

Opleiding:

 • MBO

De L'Europe bied de volgende voorwaarden:

 • Salaris volgens Horeca CAO
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Collectieve zorgverzekering en WGA HIAAT verzekering
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar
 • Indien van toepassing reiskostenvergoeding
 • Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Medewerker Linnenkamer werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie Medewerker Linnenkamer veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Medewerker Linnenkamer deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Human Resources

Training Manager

Als Training Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en continue optimaliseren van het training beleid, waarbij de missie, visie en doelen van De L’Europe en de LQA standards te allen tijde de leidraad zijn, met als uitgangspunt het behalen van de gewenste bedrijfsresultaten.Tevens is de Training Manager, gezamenlijk met de Afdeling Managers verantwoordelijk voor alle trainingen en ontwikkelingen van de medewerkers...

Training Manager

Als Training Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en continue optimaliseren van het training beleid, waarbij de missie, visie en doelen van De L’Europe en de LQA standards te allen tijde de leidraad zijn, met als uitgangspunt het behalen van de gewenste bedrijfsresultaten.

Tevens is de Training Manager, gezamenlijk met de Afdeling Managers verantwoordelijk voor alle trainingen en ontwikkelingen van de medewerkers in het hotel.

Het opstellen van een training programma met de nadruk op verschillende onderwerpen, waaronder product kennis, bedrijfsfilosofie, omgang met gasten en leidinggeven, etc. Hierbij tevens rekening houden met de ontwikkelingen in de markt en de wettelijke verplicht trainingen.

Inventariseren van de training behoeften van het gehele personeelsbestand. Dit in samenwerking met de Director of Human Resources en de Afdeling Managers.

 Aan de hand van de training behoeften:

 • Ontwikkelen, implementeren en geven van interne trainingen.
 • Plannen en coordineren van externe trainingen.
 • Coordineren van on-the-job trainingen.
 • Verzorgen training manuals en benodigde materialen.

Samen met de Director of Human Resources opstellen van het trainingsbudget en hier continue rekening mee houden.

Kwaliteitsmetingen uitvoeren op de werkvloer aan de hand van de standards van Leading Hotels of de World en procedures van De L'Europe.

Opleidingsniveau:

 • Hoge Hotelschool of soortgelijke opleiding

Werkervaring:

 • Minimaal 2 jaar hotel achtergrond is een vereiste, ervaring in luxury hotels is een pre.

Overige Informatie:

 • Motiverend, kennis en vaardigheden overbrengen.
 • Vloeiend in Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring in het geven van trainingen.
 • Goed in het aanbrengen van structuur.
 • Sterk in time management.

De L'Europe biedt de volgdende voorwaarden:

 • Salaris volgens Horeca CAO
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Collectieve zorgverzekering en wga-Hiaat verzekering
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar
 • Indien van toepassing reiskostenvergoeding
 • Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Training Manager werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de Training Manager veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Training Manager deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Stagiaire Human Resources

Voor De L'Europe zijn we op zoek naar een Stagiaire Human Resources. Als Stagiaire Human Resources ben je verantwoordelijk voor met name de administratieve  uitvoering van het Human Resources beleid, geldend voor alle medewerkers binnen de organisatie, teneinde een maximale medewerkertevredenheid te waarborgen zodanig dat optimale werknemersprestaties kunnen worden gerealiseerd.Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Stagiaire...

Stagiaire Human Resources

Voor De L'Europe zijn we op zoek naar een Stagiaire Human Resources. Als Stagiaire Human Resources ben je verantwoordelijk voor met name de administratieve  uitvoering van het Human Resources beleid, geldend voor alle medewerkers binnen de organisatie, teneinde een maximale medewerkertevredenheid te waarborgen zodanig dat optimale werknemersprestaties kunnen worden gerealiseerd.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Stagiaire Human Resources:

1. Assisteren en ondersteunen van de afdeling Human Resources op alle voorkomende taken en werkzaamheden.

2. Assisteren van een adequate uitvoering van het gehele instroom, doorstroom en uitstroom beleid:

Administratief afhandelen van de werving en selectie procedure.

Administratieve afhandeling van in - en uitdiensttredingen.

Assisteren met organiseren van personeelsactiviteiten.

 3. Verzorgen van de personeelsadministratie

Aanmaken en bijhouden van personeelsdossiers.

In orde maken en bijhouden van contracten.

Assisteren bij het verzorgen van een correcte urenregistratie en toezicht houden op de personele bezetting van alle afdelingen.

Assisteren met opstellen van sociaal jaarverslag.

Assisteren van leidinggevenden bij uitvoerende Human Resources zaken zoals o.a. mutaties, contracten, ziekattenties, afscheidsbeleid, schriftelijke waarschuwingen en personeelspassen.


4. Mede zorgdragen dat leidinggevenden en werknemers worden geïnformeerd over geldende CAO- en bedrijfsrichtlijnen (o.a. werkprocedures, standard operating procedures -sop’s, brand standards en het personeelshandboek), bewaken van de naleving hiervan, actie ondernemen bij afwijking en goedkeuring verkrijgen voor wijzigingen, deze bijhouden en vastleggen.

 

5. Uitvoeren van Human Resources gerelateerde onderzoeken en projecten.


Profiel

Opleidingsniveau Stagiaire Human Resources:

MBO+ niveau

Werkervaring Stagiaire Human Resources:

Enige werkervaring binnen een 5 sterren hotel heeft de voorkeur

Overige voor Stagiaire Human Resources:

Gestructureerd

Vloeiend in Nederlandse en Engelse taal

Affiniteit met het luxe segment

Doorzettingsvermogen en creativiteit


Overige informatie

De L'Europe biedt de volgende voorwaarden:

Stagevergoeding

Werken met materialen van de beste kwaliteit

Uitgebreide trainingsmogelijkheden

Erkend leerbedrijf bij Kenwerk

Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L'Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L'Europe tot de top van Amsterdam's beste hotels. Als Stagiaire Human Resources werken bij De L'Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor een Stagiaire Human Resources veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei. 


Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Stagiaire Human Resources deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken. 


Apply

Kitchens

Demi Chef de Partie

Als Demi Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor het op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoering geven aan de operationele keukenprocessen en het bereiden van gerechten op het allerhoogste culinaire niveau, teneinde een optimale gastbeleving te creëren.Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Demi Chef de Partie:- Voorbereiden van gerechten; wassen, snijden, voorkoken, e.d.- Uitvoeren van de bereiding van gerechten; ingrediënten contro...

Demi Chef de Partie

Als Demi Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor het op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoering geven aan de operationele keukenprocessen en het bereiden van gerechten op het allerhoogste culinaire niveau, teneinde een optimale gastbeleving te creëren.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Demi Chef de Partie:
- Voorbereiden van gerechten; wassen, snijden, voorkoken, e.d.
- Uitvoeren van de bereiding van gerechten; ingrediënten controleren op kwaliteit, versheid, smaak, kleur, e.d.
- Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens de geldende richtlijnen met betrekking tot de receptuur, presentatie, bereidingsmethoden, e.d.
- Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en/of (half)fabrikaten.
- Adequate opslag van producten.
- Schoonmaken van de werkomgeving, apparatuur en machines; signaleren van mankementen aan de chef, afvoeren van afval.
- Doorgeven van te bestellen producten aan de Sous Chef.
- Assisteren bij de ontvangst en opslag van geleverde producten; uitvoeren van kwaliteitscontrole.

Profiel

Opleidingsniveau Demi Chef de Partie: 
- Keuken vakopleiding

Werkervaring Demi Chef de Partie:
- 1+ jaar of afgeronde stage als keukenmedewerker of Demi Chef in een 5 sterren hotel operatie of zelfstandig kwaliteitsrestaurant.

Overige voor Demi Chef de Partie:
- Goede kennis Nederlandse taal
- Basis kennis van de Franse en Italiaanse keuken
- Basis beheersing van Europese kook technieken

Overige informatie

De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:
- Salaris volgens Horeca cao 
- Werken met materialen van de beste kwaliteit 
- Collectieve zorgverzekering en wga-Hiaat verzekering 
- Uitgebreide trainingsmogelijkheden 
- Erkend leerbedrijf bij Kenwerk 
- Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar 
- Indien van toepassing reiskostenvergoeding 
- Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Demi Chef de Partie Brasserie werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie Demi Chef de Partie Brasserie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Demi Chef de Partie Brasserie deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Chef de Partie

Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor het op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoering geven aan de operationele keukenprocessen en het bereiden van gerechten op het allerhoogste culinaire niveau, teneinde een optimale gastbeleving te creëren.Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Chef de Partie:- Bereiden van gerechten volgens receptuur en planning.- Voorbereiden van gerechten; wassen, snijden, voorkoken, e.d.- Uitvoeren van de...

Chef de Partie

Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor het op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoering geven aan de operationele keukenprocessen en het bereiden van gerechten op het allerhoogste culinaire niveau, teneinde een optimale gastbeleving te creëren.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Chef de Partie:
- Bereiden van gerechten volgens receptuur en planning.
- Voorbereiden van gerechten; wassen, snijden, voorkoken, e.d.
- Uitvoeren van de bereiding van gerechten; ingrediënten controleren op kwaliteit, versheid, smaak, kleur, e.d.
- Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens de geldende richtlijnen met betrekking tot de receptuur, presentatie, bereidingsmethoden, e.d.
- Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en/of (half)fabrikaten.
- Adequate opslag van producten.
- Schoonmaken van de werkomgeving, apparatuur en machines; signaleren van mankementen aan de chef; afvoeren van afval.
- Doen van voorstellen van nieuwe gerechten in afstemming met de Sous Chef, bijbehorende recepturen uitwerken.
- Bewaking van en aansturing op het werktempo, voortgang van de werkzaamheden communiceren met de Sous Chef.
- Assisteren bij bestellingen
- Controleren op naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid Arbo, haccp en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).
- Bijhouden van haccp registratielijsten.

Profiel

Opleidingsniveau Chef de Partie:
- Keuken vakopleidding

Werkervaring Chef de Partie:
- 2+ jaar als Demi Chef, of 2+ jaar als Chef de Partie in een 5 sterren operatie of zelfstandig kwaliteitsrestaurant.

Overige voor Chef de Partie:
- Goede kennis Nederlandse taal.
- Goede kennis van de Franse en Italiaanse keuken.
- Vaardig in alle Europese kook technieken.
- In staat onder druk te werken en resultaat af te leveren.

Overige informatie

De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:
- Salaris volgens Horeca cao
- Werken met materialen van de beste kwaliteit
- Collectieve zorgverzekering en wga-Hiaat verzekering
- Uitgebreide trainingsmogelijkheden
- Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar
- Indien van toepassing reiskostenvergoeding
- Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Chef de Partie werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de Chef de Partie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Chef de Partie deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Junior Sous Chef Brasserie

Binnen De L'Europe zijn we op zoek naar een Junior Sous Chef. De Junior Sous Chef is verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele operationele proces in zijn/haar toegewezen outlet keuken. Ondersteunt daarbij de Executive Chef en Sous Chef. De Junior Sous Chef is mede verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers van de parties, om op een zo efficiënt mogelijke wijze te voldoen aan het allerhoogste culinaire niveau en zodoende...

Junior Sous Chef Brasserie

Binnen De L'Europe zijn we op zoek naar een Junior Sous Chef. De Junior Sous Chef is verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele operationele proces in zijn/haar toegewezen outlet keuken. Ondersteunt daarbij de Executive Chef en Sous Chef. De Junior Sous Chef is mede verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers van de parties, om op een zo efficiënt mogelijke wijze te voldoen aan het allerhoogste culinaire niveau en zodoende een optimale gastbeleving te creëren. Hoofdstad Brasserie bekroond met een Bib Gourmand, biedt een uniek concept aan met persoonlijke service, op de beste locatie van Amsterdam. Waarbij wordt teruggegrepen naar de basis van pure gerechten in een casual fine dining setting. De Hoofdstad Brasserie is de ideale locatie voor een informele lunch of een overheerlijk diner.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Junior Sous Chef:
- Coördineren van de bereiding van gerechten en het daarbij uitvoeren van kwaliteitscontrole.
- Bedenken, voorstellen, uitkosten en uitwerken van nieuwe gerechten en bijbehorende recepturen, in afstemming met de Executive Chef.
- Testen van nieuwe gerechten voorgesteld door medewerkers van de parties, beoordelen, verbeteren en (in samenspraak met leidinggevende) implementeren.
- Uitvoeren van de bestellingen bij leveranciers.
- Aansturen van de medewerkers in de parties.
- Controleren van verantwoord verbruik van grondstoffen in de diverse keuken outlets en bewaken van breuk en bederf.
- Bevorderen van een behulpzaam en professioneel imago naar de interne en externe gasten, volledige medewerking verlenen waar hulp nodig is, met een alerte houding.
- Door voorbeeldgedrag, en effectief corrigeren, het elimineren van negatieve ‘nee’ reacties.
- Naleving van de door het hotel gestelde beleidsprocedures en standaards.
- Onderhouden van uitstekende relaties binnen het team.
- Coördineren met service outlet Managers en Banquet Manager voor een soepele verloop van de F&B operatie.
- Systematisch training uitvoeren waardoor talent de noodzakelijke vaardigheid ontwikkelt om het werk efficiënt uit te voeren.
- Een voorbeeld functie stellen voor het talent ten aanzien van gedrag, uiterlijke verzorging, en uniform standaards.

Profiel

Opleidingsniveau Junior Sous Chef:Keuken Vakopleiding 

Werkervaring Junior Sous Chef:6 jaar keuken ervaring waarvan 2+ jaar als Chef  de Partie, of Junior Sous Chef in een 5 sterren hotel of zelfstandig restaurant. 

Overig Junior Sous Chef:
- Goede kennis van Nederlands.
- Goede kennis van Franse vakterminologie.
- In staat medewerkers te motiveren en ontwikkelen.
- Vaardig in alle technieken van de Europese keukens en de cuisine van de toegewezen afdeling.
- In staat onder druk te werken en resultaat te leveren.
- Financieel inzicht: Computer vaardig met Word, Excel, in staat rapporten te schrijven en analyseren.

Overige informatie 
De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:
- Salaris volgens Horeca cao
- Werken met materialen van de beste kwaliteit
- Collectieve zorgverzekering en wga-Hiaat verzekering
- Uitgebreide trainingsmogelijkheden
- Erkend leerbedrijf bij Kenwerk
- Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar 
- Indien van toepassing reiskostenvergoeding
- Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Junior Sous Chef Brasserie werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie Junior Sous Chef Brasserie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Junior Sous Chef Brasserie deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.
Apply

Chief Stewarding

Als Chief Stewarding ben je mede verantwoordelijk voor het op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoering geven aan de operationele processen in de stewarding. Je stuurt de medewerkers in de stewarding aan en daarnaast werk je zelf mee in de uitvoering van de verschillende stewarding taken.Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Chief Stewarding:1. Ontwikkelen van talent:Begeleiden ondersteunen en adviseren van het stewarding team....

Chief Stewarding

Als Chief Stewarding ben je mede verantwoordelijk voor het op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoering geven aan de operationele processen in de stewarding. Je stuurt de medewerkers in de stewarding aan en daarnaast werk je zelf mee in de uitvoering van de verschillende stewarding taken.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Chief Stewarding:

1. Ontwikkelen van talent:

 • Begeleiden ondersteunen en adviseren van het stewarding team.
 • Toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies, briefen van de medewerkers, controleren en aansturen van de stewarding op kwaliteit en productiviteit.
 • Zelf meewerken in de uitvoering en daarbij geven van een voorbeeldfunctie. 
 • Medewerkers inwerken, trainen, coachen en bijsturen/begeleiden aan de hand van gestelde standaard procedures.
 • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
 • Mede selecteren van nieuwe medewerkers.
 • Uitvoering geven aan de risico inventarisatie & evaluatie, zorg dragen dat de werkomgeving veilig is voor medewerkers en actie ondernemen als er een onveilige situatie ontstaat.

2. Operationele effectiviteit:

 • Het effectief opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting en zorg dragen voor een goede urenregistratie met behulp van het tijdregistratiesysteem WorkForce Pro.
 • Behandelen van verlofaanvragen, rekening houden met het opstellen van het rooster, en de verlofaanvragen invoeren in WorkForce Pro.
 • Beheersen van OS&E (operating & service equipment), controle uitvoeren op kwaliteit en kwantiteit van voorraden.
 • Verrichten van lichte administratieve taken.
 • Signaleren van knelpunten in de operationele uitvoering en het doen van voorstellen aan de Executive Chef voor het oplossen hiervan.
 • In alle werkzaamheden rekening houden met de vereisten van Green Key, bijvoorbeeld dosering en het gebruik van toegestane schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijke schoonmaakdoekjes, water- en energieverbruik, etc.
 • Contactpersoon van het externe schoonmaakbedrijf voor de afdeling Stewarding.

3. Middelen en materialen:

 • Het organiseren van het souterrain in samenwerking met de stewarding zodat alle materialen netjes en veilig worden opgeborgen en bewaard om breuk te voorkomen.
 • Het registreren en controleren van breuk.
 • Beoordelen van de staat van materialen/apparatuur, toezien op het juiste gebruik en het nemen van acties bij afwijkingen/storingen.
 • Tijdig laten plegen van onderhoud/reparatie in overleg met de Executive Chef.
 • Zorg dragen voor de beschikbaarheid van voldoende materialen en schoonmaakmiddelen.
 • Zorg dragen dat het stewarding team de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen draagt.
 • Maandelijks tellen en bijhouden van inventaris en OS&E.
 • Aan de hand van BEO’s dagelijks uitgeven van servies en bestek aan Banqueting en deze aan het einde van de partij weer retour/in ontvangst nemen.
 • Controleren en verminderen van kosten in de afdeling zonder compromis te sluiten op de kwaliteit standaards. 

4. Kwaliteitbeheer:

 • Zorg dragen en waarborgen van de schoonmaak kwaliteit van stewarding.
 • Hiervoor een schoonmaakrooster opzetten/bijhouden waarin specifiek omschreven staat welke taken wanneer uitgevoerd dienen te worden, inclusief controlelijst.
 • Het steekproefsgewijs uitvoeren van controles op de kwaliteit van de schoonmaak en reiniging.
 • Het HACCP checkboek bijhouden en het uitvoeren van vaste controle rondes en spotchecks (zowel overdag als ’s nachts) waarvan verslag uitbrengen naar de Executive Chef.
 • De afvalopslag controleren op netheid en afvalscheiding volgens Green Key vereisten.
 • Coördineren van algemeen onderhoud met Technische Dienst.

Profiel Chief Stewarding:

Opleidingsniveau Chief Stewarding:

 • MBO

Werkervaring Chief Stewarding:

 • Kennis van HACCP
 • Achtergrond uit de keuken
 • Computervaardigheden met Word en Excel

Overige voor Chief Stewarding:

 • Beheersen van Nederlandse en Engelse taal
 • Proactief
 • Gestructureerd
 • Flexibel 

De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:

 • Salaris volgens Horeca cao
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Collectieve zorgverzekering en wga hiaat verzekering
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar
 • Indien van toepassing reiskostenvergoeding
 • Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Chief Stewarding werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie Chief Stewarding veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Chief Stewarding deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken. 

Apply

Management

Front Office

Assistant Front Office Manager

The Assistant Front Office Manager is responsible for supporting the Director of Rooms, with directing the employees and the coordination of duties within the department with a special focus on Night Duties. With the objective to optimize guest satisfaction and to reach the best financial results in the most efficient manner possible.1 Coordinating and executing duties Front Office- Solving questions with regards to reservations and act...

Assistant Front Office Manager

The Assistant Front Office Manager is responsible for supporting the Director of Rooms, with directing the employees and the coordination of duties within the department with a special focus on Night Duties. With the objective to optimize guest satisfaction and to reach the best financial results in the most efficient manner possible.

1 Coordinating and executing duties Front Office
- Solving questions with regards to reservations and acting as a contact person of guests.
- Giving directions and instructions to employees of the department.
- Ensuring and implementing an optimal work schedule with taken an efficient execution of the duties and payroll costs into consideration.
- Taking measures with hazardous situations, like warning the guests and internal/external persons.
- Executing standard duties within the department as described in the job profile of the Receptionist.
- Replacing the Director of Rooms in his/her absence.
- Coordinating Front Office divisions such as Concierge, Doorman, Operator,  Guest Relations, Receptionists, etc.
- Providing correct information to other departments.
 
2          Directing staff Front Office
- Taking care of the division of tasks and ensuring if the tasks are being properly executed within the department.
- Taking care of  and being part of the daily briefing and periodic meetings.
- Instructing, training and coaching of new staff.
- Implementing the relevant Human Resources policies of the organization (eg absenteeism, recruitment and selection).
- Conducting performance interviews with employees of the department in conjunction with the Director of Rooms.
- Giving proposals concerning development and training needs within the department and aligning it with the Director of Rooms.
- Defining cooperation and execution of duties.
- Taking care of a proper hour registration.
- Complying with the regulations concerning safety, health and safety (Arbo), HACCP and work- and presentation methods.

3.         Coordinating and executing Front Office duties during the night
- Responsible for managing all telephone operator duties, taking care of room service, solving small technical problems,
- Reviewing night procedures to assure that they are effective,
- Liaise with the Finance Department to find the best working way,
- Processing and checking cash audits, taking care of back-ups, the financial day closing/night audits and taking care of the night reports.
- Taking measures with hazardous situations,  like warning the guests and other internal/external persons.
- Ensuring safety in and around the hotel, taking actions during emergencies and taking measures by using appropriate procedures.
- Assisting the guests in an emergency.
- Taking a leading role and representing the General Manager and other executives in their absence.
- Ensuring that all guests’ complaints are immediately  taken care of.

4.         Increasing guest satisfaction by communicating with the (VIP) guests.
- Establishing VIP lists and communicating daily changes to the concerning departments.
- Keeping track of  VIP’s stays, both proactive and reactive. Keeping in contact with the guests during their stay.
- Establishing, implement and execute the VIP policy, determine the actions for the VIP guests, taking care of a good coordination between the concerning departments.
- Observing and keeping track of related information, like birthdays, preferences, important happenings, etc. and to translate this to a personal approach.
- Taking care of the alignment of the personal wishes of the guests by informing the concerning departments.
- Taking care of complaints of the guests.
- Keeping track of compliments and complaints on a monthly basis. Coordinate these with the concerning departments.
- Taking care of the general guest communication during their stay.
- Taking every opportunity to exceed guest satisfaction.
- Keeping track of the “wow” experiences of guests, in order to motivate staff to always offer the highest possible service.
- Keeping track and distribute room amenities and gift assortment.
- Planning and taking care of an excellent execution of pre arrival calls.

5.         Observing/implementing improving points with regards to the guest   process.
- The writing down of identified issues and devising actions to bring guest satisfaction to an even higher level.
- Coordinating the tasks which need to be executed, to improve the guest experience and aligning this with the concerning departments.
- Executing checks of the (VIP) rooms  and following up deficiencies by aligning it with the responsible department.
- Communicating with the Sales department with regards to the sales activities.
- Optimizing the cooperation with concierges, , Sales and housekeeping.

6.         Other
- Ensure a high standard of personal care, including hygiene, behaviour, clothing, uniforms and appearance.
- At all times comply with the hotel brand standards by following the correct procedures.
- At all times comply with the Green Key rules.
- Having control on Financial tasks of the Front Office and correcting and supporting it when necessary.

Profiel

Education: Hoge Hotelschool/Middelbare hotelschool

Experience: Minimum of 3 years relevant work experience as Senior Receptionist or Supervisor. Experience in 5 star hotels is a must.

Other: Needs to be very social and needs to have strong communication skills. Is able to speak and write in Dutch and English.

Overige informatie

De L’Europe offers the following conditions:
– Salary according to cao
– Working with materials of the highest quality
– Group health insurance and gap insurance wga
– Extensive training opportunities
– Anniversaries, employee of the quarter / year
– If applicable travel expenses

– Several staff discountsOriginally built in 1896, De L’Europe is located in the heart of Amsterdam overlooking the beautiful Amstel River and in the shadow of the historic Munt Tower. Synonymous with refined taste and classical elegance, De L’Europe is acknowledged as one of Amsterdam’s finest hotels. Working as Assistant Front Office Manager at De L’Europe, means working at one of the best Leading Hotels of the World. We offer a dynamic work environment and we are always aiming for improvement and perfection. This creates for the position Assistant Front Office Manager many opportunities for personal development, innovation and growth.

Are you the talent that can bring our level of service to the top and would you like to work as a Assistant Front Office Manager in a young and motivated team? Please send your CV and maybe we can welcome you soon in our team.
Apply

Rooms Division Management Stagiaire

De L'Europe zoekt naar een Rooms Division Management Stagiaire. De Stagiaire wordt de eerste maanden getraind  op de afdeling Housekeeping als supervisor. Vervolgens worden de taken uitgebreid naar de Front Office waarbij alle disciplines van de Front Office aan bod zullen komen waaronder ook Guest Relations. Dit om affiniteit te krijgen met alle werkzaamheden binnen de Rooms Division. Afhankelijk van het resultaat tijdens de stage en de com...

Rooms Division Management Stagiaire

De L'Europe zoekt naar een Rooms Division Management Stagiaire. De Stagiaire wordt de eerste maanden getraind  op de afdeling Housekeeping als supervisor. Vervolgens worden de taken uitgebreid naar de Front Office waarbij alle disciplines van de Front Office aan bod zullen komen waaronder ook Guest Relations. Dit om affiniteit te krijgen met alle werkzaamheden binnen de Rooms Division. Afhankelijk van het resultaat tijdens de stage en de competentie van de Stagiaire wordt besloten leidding gevende taken te implementeren in de functie van Duty Management.
 

Gezien de grote verantwoordelijkheid van deze stageplaats is deze alleen beschikbaar voor een minimum periode van 10 maanden.

Voorbeeld indeling stage (afhankelijk van prestaties):

 • 3 maanden Housekeeping Supervisor
 • 3 maanden Guest Relations
 • 4 maanden Front Office
 • Eventueel uitgebreid met Duty Management taken

  Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Rooms Division Management Stagiaire:

1. Housekeeping supervisor:

Controle op en het verblijfsgereed maken van gastenkamers en de schoonmaak van publieke ruimtes voor het realiseren van een maximale (interne) gasttevredenheid, dit volgens schema, opdracht van leidinggevende en op eigen inzicht.Aansturen van de werkzaamheden van housekeeping medewerkers met betrekking tot het onderhoud van gastenkamers en het schoonmaken van publieke ruimtes. 
 
2. Guest Relations:
 •  Verzorgen van pre-arrival calls
 • Creëren en updaten van VIP lijsten
 • Zorg dragen voor de juiste amenities.
 • Controleren van de amenities op de juiste kamers
 • Arriveren van VIP gasten 
 
3. Front Office:
 • Ontvangen, te woord staan en inchecken van gasten
 •  Begeleiden van gasten naar de kamer, uitvoeren van "rooming"
 • Uitchecken van vertrekkende gasten; waaronder controleren van de guest ledgers, opmaken van rekeningen en afrekenen.
 • Uitvoeren en verwerken van betalingen.
 • Credit checks verrichten
 • Zorgen voor upselling en/of cross selling afhankelijk van de wensen van de gast
 • Verstrekken van informatie over hotelfaciliteiten, toeristische activiteiten, de omgeving, restaurants, theaters, e.d. bij afwezigheid van de Conciërge.
 • Reserveren van restaurants, verkopen van souvenirs, kranten en andere kleine verbruiksartikelen
 • Opvangen van klachten/bijzonderheden, deze zo mogelijk zelf oplossen en/of doorgeven aan collega's
 • Aannemen van telefoon op een hartelijke en gastvrije manier.
 

4. Duty Manager

 • Mede verantwoordelijk voor het coördineren van werkzaamheden operationele afdelingen bij afwezigheid van (Assistent) Manager.
 • Ontvangt en begeleidt vip gasten naar de kamers.
 • Houdt een logboek bij van alle voorgekomen gebeurtenissen, klachten, etc.
 • Assisteren van gasten met problemen op hun kamers.
 • Ondersteunen van andere afdelingen in geval van noodgevallen en het oplossen van problemen.
 • Het ontmoeten en vergezellen van gasten die arriveren.
 • Het actief in de gaten houden van de lobby en hotelgangen op netheid.
 • Verzorgt rondleidingen door het hotel indien daarom verzocht wordt.
 • Het bijwonen van vergaderingen indien vereist van management.
 • Mede coördineren van noodgevallen en evacuatie van gasten in geval van brand, bommeldingen en andere gevaarlijke situaties.

Profiel

Opleidingsniveau Rooms Division Management Stagiaire:
Hoge Hotelschool
 
Werkervaring Rooms Division Management Stagiaire:
Enige ervaring in een 5* hotel is gewenst
 
Overig Rooms Division Management Stagiaire:
Goede kennis van Engelse taal in woord en geschrift.
Besluitvaardig en doortastend
Zelfstandig kunnen werken
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Gastgericht en collegiaal
Goede contactuele eigenschappen
Flexibele instelling
Minimaal 10 maanden beschikbaar

Overige informatie

De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:
Stagevergoeding
Werken met materialen van de beste kwaliteit
Uitgebreide trainingsmogelijkheden
Erkend leerbedrijf bij Kenwerk
Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Rooms Division Management Stagiaire werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor een Rooms Division Management Stagiaire veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Rooms Division Management Stagiaire deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Restaurants and Bars

Medewerker Roomservice/Minibar

Als Medewerker Roomservice/Minibar ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verlenen van service in de Roomservice en het verzorgen van de minibars op de hotelkamers.Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Medewerker Roomservice/Minibar:RoomserviceOpnemen van bestellingen en geven van informatie; raadplegen van de manager of de keuken over bijzondere wensen van gasten; doorgeven van bestellingen aan de keuken.Klaar maken van eenvo...

Medewerker Roomservice/Minibar

Als Medewerker Roomservice/Minibar ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verlenen van service in de Roomservice en het verzorgen van de minibars op de hotelkamers.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Medewerker Roomservice/Minibar:

Roomservice

 • Opnemen van bestellingen en geven van informatie; raadplegen van de manager of de keuken over bijzondere wensen van gasten; doorgeven van bestellingen aan de keuken.
 • Klaar maken van eenvoudige bestellingen als dranken en/of kleine snacks.
 • Aanvoeren en serveren van bestellingen richting kamers.
 • Debarrasseren; het weghalen van plateaus/trolleys van de kamers.
 • Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding.
 • Het verzorgen van de VIP amenities in de hotelkamer in samenwerking met Guest Relations.
 • Bij grote drukte assistentie van Food & Beverage Collega's vragen. 

Minibar

 • Het verzorgen van de minibars op de hotelkamers
 • Tijdens de dagelijkse rondes het bijvullen van de minibar op de hotelkamers
 • Het controleren van producten in de minibar op houdbaarheidsdatum en kwaliteit.

Functie-eisen

Opleidingsniveau Medewerker Roomservice/Minibar:

 • Middelbare Hotelschool of vergelijkbaar

Werkervaring Medewerker Roomservice/Minibar:

 • Enige ervaring in een 5 sterren omgeving of kwaliteit restaurant heeft de voorkeur.

Overige voor Medewerker Roomservice/Minibar:

 • Goede kennis van Engelse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden

De L’Europe staat open voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We nodigen hen van harte uit om te solliciteren.

De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:

 • Salaris volgens Horeca cao
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Collectieve zorgverzekering en wga-Hiaat verzekering
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar
 • Indien van toepassing reiskostenvergoeding
 • Verschillende personeelskortingen 

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Medewerker Roomservice/Minibar werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor een Medewerker Roomservice/Minibar veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Medewerker Roomservice/Minibar deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Bartender

Freddy’s Bar is “one of the hotspots” in Amsterdam! Dit karakteristieke bruine café, vernoemd naar de legendarische bierbrouwer Alfred “Freddy” Heineken, heeft een groot assortiment van diverse cocktails, verschillende speciale bieren, Cubaanse sigaren en heerlijke snacks. Voor deze fantastische en iconische bar zijn we op zoek naar een enthousiaste bartender.Gezamenlijk met het team van Freddy’s Bar ben je continue bezig met het overtreffen van ...

Bartender

Freddy’s Bar is “one of the hotspots” in Amsterdam! Dit karakteristieke bruine café, vernoemd naar de legendarische bierbrouwer Alfred “Freddy” Heineken, heeft een groot assortiment van diverse cocktails, verschillende speciale bieren, Cubaanse sigaren en heerlijke snacks. Voor deze fantastische en iconische bar zijn we op zoek naar een enthousiaste bartender.
Gezamenlijk met het team van Freddy’s Bar ben je continue bezig met het overtreffen van de verwachtingen van de gast. Je bent creatief in het ontwikkelen van nieuwe recepten en deelt deze met je direct leidinggevende.

Belangrijkste verantwoordelijkheden Bartender:

Bedienen van gasten aan de bar:

 • Opnemen van bestellingen; doen van suggesties/aanbevelingen en geven van toelichting op het drankmenu, gebruik makend van de technieken van upselling.
 • Klaar maken van bestellingen volgens de voorgeschreven maten en recepturen ca. de wensen van de gast.
 • Afruimen en ordelijk houden van de bar.
 • Controleren en verantwoorden van gebruikte dranken.
 • Afstemmen van de werkzaamheden met de Head Bartender.
 • Een actieve verkoop benadering hanteren.
 • Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten; doorgeven van bestellingen aan de keuken.
 • Bijhouden en controleren van geconsumeerde producten op de gastenlijsten, opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten.

Uitvoeren van voorbereidende barwerkzaamheden:

 • Verzorgen van de mise en place voor opening van de bar.
 • Aanvullen van de voorraad
 • Schoonmaken/nalopen van bar- en zitgedeelte.
 • Gebruiksklaar maken en aanvullen van werkmaterialen en producten, zoals het polleren van bestek en glazen, het vouwen van servetten, het aanvullen van koelkasten, e.d.
 • Het controleren van producten op houdbaarheidsdatum en kwaliteit.

Zorgen voor een correcte uitvoering van:

 • Uitvoeren, controleren en verantwoorden van de kassa afdracht en overdracht.
 • Assisteren bij de opbouw van en bediening tijdens recepties en partijen.
 • Bijsturen van problemen, het opvangen en afhandelen van vragen en klachten.
 • Rapporteren van algemene onderhoudsdefecten aan de leidinggevende.
 • Zorg dragen van algemene oppervlakkige hygiëne en schoonheid van het restaurant.
 • Bevorderen van een behulpzaam en professioneel imago naar de interne en externe gasten, volledige medewerking verlenen waar hulp nodig is, met een alerte houding.

Opleidingsniveau Bartender:

 • Middelbare hotelschool of vergelijkbaar

Werkervaring Bartender:

 • 5+ jaar Food & Beverage ervaring waarvan 3+ jaar als bartender in een 5 sterren omgeving of kwaliteit bar.

Overige voor Bartender:

 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal
 • Vakkennis en technische vaardigheid in bar service, drankenbereiding en opslag
 • Goede communicatieve vaardigheden

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Bartender werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie Bartender veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Bartender deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Stagiaire Food & Beverage

Voor De L’Europe zijn we op zoek naar een Stagiaire Food & Beverage. Het Food & Beverage team is een enthousiast, gepassioneerd en gedreven team, waarmee we de verschillende restaurants en bars bedienen.Dit betreft een operationele stage waarin je ervaring op kan doen in de bediening in onze restaurants. In deze functie voer je alle voorkomende werkzaamheden uit zoals het ontvangen en placeren van de gast, bestellingen opnemen, poleren va...

Stagiaire Food & Beverage

Voor De L’Europe zijn we op zoek naar een Stagiaire Food & Beverage. Het Food & Beverage team is een enthousiast, gepassioneerd en gedreven team, waarmee we de verschillende restaurants en bars bedienen.

Dit betreft een operationele stage waarin je ervaring op kan doen in de bediening in onze restaurants. In deze functie voer je alle voorkomende werkzaamheden uit zoals het ontvangen en placeren van de gast, bestellingen opnemen, poleren van glazen en bestek, etc.bestellingen opnemen, poleren van glazen en bestek, etc.

Profiel
Opleidingsniveau Stagiaire Food & Beverage:
 • Middelbare Hotelschool of vergelijkbaar
Werkervaring Stagiaire Food & Beverage:
 • Enige ervaring is gewenst
Overige voor Stagiaire Food & Beverage:
 • Goede kennis van Nederlands en Engels
 • Goede communicatieve vaardigheden
Overige informatie
De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:
 • Stagevergoeding
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Erkend leerbedrijf bij Kenwerk
 • Verschillende personeelskortingen
Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Stagiaire Food & Beverage werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor een Stagiaire Food & Beverage veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.
 
Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Stagiaire Food & Beverage deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.
Apply

(Demi) Chef de Rang Bord'Eau

Voor het met twee Michelin sterren onderscheiden Bord’Eau zijn we op zoek naar een enthousiaste, spontane en passievolle collega. Bord’Eau is de absolute parel in de culinaire kroon van De L’Europe en behoort tot de top restaurants van Amsterdam. Bord’Eau is aangesloten bij "Alliance Gastronomique".Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden (Demi) Chef de Rang:1. Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening:Ver...

(Demi) Chef de Rang Bord'Eau

Voor het met twee Michelin sterren onderscheiden Bord’Eau zijn we op zoek naar een enthousiaste, spontane en passievolle collega. Bord’Eau is de absolute parel in de culinaire kroon van De L’Europe en behoort tot de top restaurants van Amsterdam. Bord’Eau is aangesloten bij "Alliance Gastronomique".

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden (Demi) Chef de Rang:

1. Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening:

 • Verzorgen van de mise en place, dekken/klaarmaken van tafels, buffetten, bar, doorknob menus, complimentaries e.d.
 • Verzorgen van de mastiek; opstellen en afstellen van tafels, stoelen, e.d.
 • Opruimen/schoonmaken van werkruimten en werkmaterialen.
 • Gebruiksklaar maken en aanvullen van werkmaterialen en producten, zoals het polleren van bestek en glazen, het vouwen van servetten, het aanvullen van koelkasten, e.d. Het controleren van producten op houdbaarheidsdatum en kwaliteit. 

2. Bedienen van gasten in de toegewezen afdeling van het bedrijf

 • Ontvangen en placeren van gasten.
 • Opnemen van bestellingen, geven van informatie, doen van suggesties/voorstellen; toelichten van menudelen, gerechtenopbouw, bereiding.
 • Een actieve verkoop benadering hanteren.
 • Geven van correcte informatie en advies over gerechten-drankcombinaties, wijnen, e.d.
 • Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten; doorgeven van bestellingen aan de keuken.
 • Aanvoeren en serveren van gerechten, laten keuren en inschenken van wijnen, e.d.; zo nodig verrichten van speciale serveerhandelingen en –bereidingen, veelal aan tafel.
 • Bijhouden en controleren van geconsumeerde producten op de gastenlijsten, opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten.

Functie-eisen

Opleidingsniveau (Demi) Chef de Rang:

 • Middelbare Hotelschool of vergelijkbaar 

Werkervaring (Demi) Chef de Rang:

 • Ervaring in een 5 sterren omgeving of kwaliteit restaurant is een voordeel

Overige voor (Demi) Chef de Rang:

 • Goede kennis van Engelse taal
 • Basis vakkennis en technische vaardigheden in restaurant service, drankbereiding en opslag,
 • Kennis van gastronomie
 • Communicatieve vaardigheden in spreken en luisteren.

De L’Europe biedt de volgende voorwaarden:

 • Salaris volgens Horeca cao
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Collectieve zorgverzekering en wga hiaat verzekering
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Erkend leerbedrijf bij SBB
 • Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaar
 • Indien van toepassing reiskostenvergoeding
 • Verschillende personeelskortingen 

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als (Demi) Chef de Rang werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie (Demi) Chef de Rang veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als (Demi) Chef de Rang deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Leerling Gastheer/ Gastvrouw

Bij De L'Europe zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Leerling Gastheer/Gastvrouw. Ben jij de leerling die wij zoeken? Gedurende het leerjaar leer je veel uitvoerende taken, maar ook controlerende taken. Je komt in aanraking met alle facetten van dienstverlening op alle verschillende Food & Beverage outlets. Het hele jaar door worden er presentaties gehouden om jouw kennis te vergroten. Bijvoorbeeld; kaaspresentaties, wijn/spi...

Leerling Gastheer/ Gastvrouw

Bij De L'Europe zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Leerling Gastheer/Gastvrouw. Ben jij de leerling die wij zoeken? Gedurende het leerjaar leer je veel uitvoerende taken, maar ook controlerende taken. Je komt in aanraking met alle facetten van dienstverlening op alle verschillende Food & Beverage outlets. Het hele jaar door worden er presentaties gehouden om jouw kennis te vergroten. Bijvoorbeeld; kaaspresentaties, wijn/spijs, snijtechnieken etc.

Wij zijn opzoek naar een Leerling Gastheer/Gastvrouw die gastgericht, vriendelijk, spontaan, flexibel en leergierig is. Verder is het belangrijk affiniteit te hebben met luxe en volg je een gerelateerde opleiding.

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Leerling Gastheer/Gastvrouw werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie Leerling Gastheer/Gastvrouw veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei. Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Leerling Gastheer/Gastvrouw deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen.

Apply

Allround Food & Beverage Medewerker (Parttime)

Als Allround Food & Beverage Medewerker ben je mede verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk wijze uitvoering geven aan de operationele processen in het restaurant en het bieden van service op het allerhoogste niveau, teneinde een optimale gastbeleving en een optimaal financieel resultaat te creëren.Bedienen van gasten in het toegewezen gedeelte van het restaurant:(Telefonisch) Opnemen van bestellingen en geven van informatie; raadpleg...

Allround Food & Beverage Medewerker (Parttime)

 • Als Allround Food & Beverage Medewerker ben je mede verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk wijze uitvoering geven aan de operationele processen in het restaurant en het bieden van service op het allerhoogste niveau, teneinde een optimale gastbeleving en een optimaal financieel resultaat te creëren.

Bedienen van gasten in het toegewezen gedeelte van het restaurant:

 • (Telefonisch) Opnemen van bestellingen en geven van informatie; raadplegen van de manager of de keuken over bijzondere wensen van gasten; doorgeven van bestellingen aan de keuken.
 • Klaar maken van eenvoudige bestellingen als dranken en/of kleine snacks.
 • Aanvoeren en serveren van bestellingen richting tafels, kamers, bootjes, e.d.
 • Opmaken van rekeningen, het bijhouden en controleren van geconsumeerde producten op de gastenlijsten en afrekenen met gasten m.b.v. Point of Sakes systeem.
 • Debarrasseren; Het afruimen van tafels/buffetten, het weghalen van plateaus/trolley's van kamers.

Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening:

 • Verzorgen van mastiek en mise en place, dekken/klaarmaken van tafels, buffetten, bar, door knob menu's, complimentaries, e.d.
 • Opruimen/schoonmaken van werkruimten en werkmaterialen.
 • Gebruiksklaar maken en aanvullen van werkmaterialen en producten, zoals het polleren van bestek en glazen, het vouwen van servetten, het aanvullen van koelkasten, e.d. het controleren van producten op houdbaarheidsdatum en kwaliteit.

Naleven van de door het hotel gestelde beleidsprocedures en operationele standaard procedures zoals opgesteld binnen de afdeling.

Rapporteren van algemene onderhoudsdefecten aan de leidinggevende.Zorg dragen van algemene oppervlakkige hygiëne en schoonheid van het restaurant.Zorg dragen van de inventaris, apparatuur en meubilair.

Bevorderen van een behulpzaam en professioneel imago naar de interne en externe gasten, volledige medewerking verlenen waar hulp nodig is, met een alerte houding.

Opleidingsniveau:

 • Middelbare hotelschool of vergelijkbaar

Werkervaring:

 • Enige ervaring in een 5 sterren omgeving of kwaliteit restaurant is een voordeel.

Overige:

 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal

De L'Europe bied de volgende voorwaarden:

 • Salaris volgens Horeca cao
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit
 • Collectieve zorgverzekering en wga hiaat verzekering
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Erkend leerbedrijf bij SBB
 • Jubilarissen, medewerker van het kwartaal/jaarIndien van toepassing reiskostenvergoeding
 • Verschillende personeelskortingen

Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L’Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L’Europe tot de top van Amsterdam’s beste hotels. Als Allround Food & Beverage Medewerker werken bij De L’Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor de functie Allround Food & Beverage Medewerker veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Allround Food & Beverage Medewerker deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken.

Apply

Medewerkers voor Hét Terras

De L’Europe is op zoek naar enthousiaste collega’s die ons F&B team in het zomer seizoen willen komen versterken. Ben jij 18 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan, en wil je werken bij een van de mooiste terrassen in hartje Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Wie ben jij?Ziet een vol terras of restaurant als een uitdaging.De persoon die onze gasten in de watten kan leggen.Kan jij jongleren met een dienblad.Heb ji...

Medewerkers voor Hét Terras

De L’Europe is op zoek naar enthousiaste collega’s die ons F&B team in het zomer seizoen willen komen versterken.

Ben jij 18 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan, en wil je werken bij een van de mooiste terrassen in hartje Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wie ben jij?

 • Ziet een vol terras of restaurant als een uitdaging.
 • De persoon die onze gasten in de watten kan leggen.
 • Kan jij jongleren met een dienblad.
 • Heb jij enige ervaring in de bediening?
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal?
 • Servicegerichte houding en gemotiveerd?
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en een harde werker?
 • Pro actief en een representatieve uitstraling?
 • Woonachtig in de buurt van Amsterdam

Als Medewerker voor Hét Terras ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van service op het allerhoogste niveau, teneinde een optimale gastbeleving te creëren.

Wat bieden wij jou?

 • Je gaat met een glimlach naar je werk, en zo ga je ook weer naar huis.
 • Een team met leuke en gemotiveerde collega's.
 • En natuurlijk een prima salaris!

Ben jij na het lezen van deze vacature razend enthousiast geworden en wil jij werken in een jong dynamisch team, stuur dan jouw CV en Motivatie brief naar: vacature@deleurope.com, dan nodigen wij jou uit om met ons team kennis te maken.

De L'Europe, erkend als Amsterdam's legendarische hotel en lid van "The Leading Hotels of the World" is een van de meest karakteristieke gebouwen van Amsterdam. Met zijn ligging aan de oevers van de Amstel is het Terras een van de bekendste en populairste hotspots in Amsterdam.

Apply

Sales and Marketing

Stagiaire Marketing & PR

De L'Europe is per februari 2017 op zoek naar een Marketing & PR Stagiaire. Marketing & PR is een onderdeel van de Sales & Marketing afdeling.Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Marketing & PR Stagiaire:Ondersteunen van de Marketing & PR Manager o.a. bij het organiseren van persbezoeken en evenementen en het ontwikkelen van promotionele materialen (website(s), brochures, mailings etc). Ondersteunen bij het creëre...

Stagiaire Marketing & PR

De L'Europe is per februari 2017 op zoek naar een Marketing & PR Stagiaire. Marketing & PR is een onderdeel van de Sales & Marketing afdeling.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Marketing & PR Stagiaire:

 • Ondersteunen van de Marketing & PR Manager o.a. bij het organiseren van persbezoeken en evenementen en het ontwikkelen van promotionele materialen (website(s), brochures, mailings etc).
 • Ondersteunen bij het creëren van nieuwe branding strategieën en deze implementeren.
 • Assisteren bij adverteren, huisstijl bewaking en het begeleiden van foto en filmshoots.
 • Het beheren, bewaken en het uitvoeren van de social media strategie van De L’Europe. Verschillende social media bijhouden voor het hotel en de restaurants.
 • Beheren telefoonverkeer en agenda van de marketing & PR afdeling en waar nodig follow-up verzorgen.
 • Accuraat zijn teneinde stukken foutloos op te stellen, voor te bereiden en uit te werken
 • Beheren en updaten van de websites van De L’Europe, Hoofdstad Brasserie en Bord’Eau.
 • Ondersteunen van allerlei marketingactiviteiten zoals het organiseren van client events en beursdeelname.
 • Bijhouden van alle publicaties en artikelen in relatie met het hotel.
 • Assisteren bij opstellen en verzorgen van de schriftelijke correspondentie en verwerking daarvan (contracten, mailingen, informatieaanvragen, brieven, publicaties, promotionele uitingen e.d.).
 • Voorbereiden en geven van interne rondleidingen aan potentiële klanten, gasten en overige geïnteresseerden.
 • Pro-actieve, participerende rol spelen binnen de gehele sales & marketing afdeling.
 • Ondersteunende werkzaamheden waar nodig op de afdeling Sales & Marketing zoals over gedragen door de Director of Sales & Marketing of de Marketing & PR Manager.

  Profiel
  Opleidingsniveau Stagiaire Marketing & PR:
 • hbo

  Werkervaring Stagiaire Marketing & PR:
 • Enige werkervaring binnen een 5 sterren hotel heeft de voorkeur.

  Overige voor Stagiaire Marketing & PR:
 • Wij zoeken een management trainee met een goed commercieel inzicht, gevoel voor gastvrijheid en ervaring met diverse computerprogramma's. Daarnaast zijn enthousiasme, collegialiteit, doorzettingsvermogen en creativiteit sleutelbegrippen in deze functie.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk.
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar.

  Overige informatie
  De L'Europe biedt de volgende voorwaarden:
 • Stagevergoeding
 • Werken met materialen van de beste kwaliteit 
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Erkend leerbedrijf bij Kenwerk
 • Verschillende personeelskortingen

  Direct gelegen aan de Amstel en de historische Munttoren in het hart van Amsterdam, is De L'Europe het hotel waar elegantie en uitzonderlijke gastvrijheid samenkomen. Met haar klassiek, moderne uitstraling behoort De L'Europe tot de top van Amsterdam's beste hotels. Als Stagiaire Marketing & PR werken bij De L'Europe betekent werken bij één van de beste Leading Hotels of the World. Wij bieden een dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen en perfectie. Als gevolg daarvan is er voor een Stagiaire Marketing & PR veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innovatie en groei.

  Ben jij het talent dat ons service niveau naar de top kan brengen en wil jij als Stagiaire Marketing & PR deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Stuur dan nu je CV naar: vacature@deleurope.com en wie weet mogen wij jou dan spoedig verwelkomen om ons team te versterken. 
Apply